Neyse yaşı 15-17 civarındaysa nolmuş? açalım biraz bu konuyu ?
Neyse olayı sündürmeye niyetli kişiler toplanmaya başladı.Bende saf ahali moduna geçiyim.
Sayın @OrdinaryusCan mükemmel bir çalışmaya imza atmışsınız.
Ellerinize sağlık bu çalışmayı yazabilmek için harcadığınız aylar bizim için ne kadar değerli bilemezsiniz.Sitenizde
Alıntı
Sistemimize daha yenilikçi özgü sistemler modüller kodlamaya başladık.Sponsor arayışı içerisine girdik.Sizlere reklamsız tamamen sade ve özgü bir sistemle desteğinizi almak için daha kaliteli bir hizmet verebilmek için çabalıyor.Elimizden geleni yapıyoruz öğrenciye destek olmak isterseniz. Devamı için Tıklayın...
öğrenciye destek olmak demişsiniz içim yandı paypal hesabınız varsa donate yapmak istiyorum.
inşallah önümüzdeki 20 yıl içerisinde ömürümüz olupda yeni toollar yazdığınızı görürsem mutlu olacağım.
Başarılarınızın devamını dilerim.Saygılar...
Tartışmayacağım bu konuda.Çünkü forumda birileri haksızda olsa 4-5 arkadaşını toplayıp ortalığı velvele ye veriyor.Sonunda yine haksız olan ben olacağım gibi.
http://pagerank.co.tv/backlink.php buyrun şu anda üzerinde ugraştığım functions sorun yaşıyorum.Biraz bekleyin siz anladığım kadaryıla gençlere sizi geçmesinden korkuyorsunuz emin olun sizin yaşınıza gelince bu lafları ben size söyleyeceğim.
eyvallah çok ikna oldum şuan.Bir textbox bir button ile beni backlink tool u yazdığınıza ikna ettiniz.
Bu konudaki son mesajımdır.3-5 kişi gelip o kadar yazıdan 1 kelime seçip mantıksız yorumlar yapıyorlar deliriyorum.
ben emeğe ve dürüstlüğe her zaman saygı duyarım.Forumda tonla konu açıldı free scriptlerle yazılmış siteler onlara tepki gösterildimi çünkü ben yazdım demediler.Diyenlerde ağzının payını aldı.