srQan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar piyasa araştırması yapın deneyim ve tecrübelerden yararlanın yorumlara bakın kişilerle telefonda görüşün gerekirse ama eminim verdiğiniz paraların üstüne 3 5 kuruş daha katarak türkiyedeki bir çok kişilikli firmalar var onlarla çalışabilirsiniz.
Öyle yapacağız da.. Bu arkadaş ben host alana kadar %100dü trader oranı.. Sonra koptu olay...Sorularımızı cevaplamıyor maalesef.. Sunucu da dosya eksik, bildiriyoruz ama bir bak bakalım diyoruz var mı yok mu? adam bakacağım diyor sonra tekrar sorunca bir de neydi sorun diyor.. Teknik işlerle ilginen arkadaşa iletiyorum diyor, arkadaş kimse artık çözemedim açıkcası.. Daha yeni kurulan sunucu da bile hata oluyor.

IP banlanıyor, IP değişinceye kadar en az 10gün değişiyor. IP'yi zaten çoğu kişiye bildirmiyor, millet birbirinden öğreniyor. DNS'ler oturana kadar bekliyorsun, sonra bir bakıyorsun ki sorunsuz çalışması gereken sitende sunucu eklentilerinden kaynaklanan sorunlar başlıyor.

HDD yanıyor, günlük-haftalık yedek hizmeti aynı HDD'ye yedeklendiği için ya da başka HDD'ye yedekleme sırasında sorun meydana geldiği için siteleriniz çok eski günlere geri dönüyor.

3 ayda 10 kere AWBS güncellemesi yapıp sitesindeki bilgileriniz siliniyor, b unu söyleyince onun bir önemi yok, ben başka sistemden takip ediyorum diyor.

Ödeme kısmında ya cepbank ister, ya başka bir isme ödeme çıkarmanızı ister. Paranızı istesenizde yok artık para iadesi mi olur der..

Ortalıkta kanıt bırakmadan devam eder.. Şikayet edersiniz, anca ettiğinizle kalırsınız, ben sizin için kaç gündür uğraşıyorum, uykusuz kaldım der.. Arkadaş parayı alırken, hesabı açarken jet hızı ile işlem yapar, desteğe geldiği zaman, soru sorduğunuz zaman bakıyorum deyip 2 gün ortada gözükmez.

Elimde 1 tane bu arkadaşın verdiği telefon numarasına gönderilmiş 40TL'lik Cepbank ödeme dekontundan başka hiçbir şey yok..

Suç bizde.. Böyle insanlara tahammül edip, sabrımızı son anına kadar kullanmalarına izin veriyoruz. Sonra gelip ben seni anlıyorum edebiyatı da yapıyor.. Anlıyorsan çözersin. Çözemediğine göre senin beni bırak anladığın, anlamaya niyetin bile yok..

Ne biçim bir insansan artık.. Onca şikayet konusu açılır hakkında bir tane moderatör ya da yönetici gelip bu adam niye böyle yapıyor demez.. Nasıl bir işse artık.. Lanet olsun yahu seninle çalışmaya başladığım güne...Şimdi gelip bana ahkam felan kesme.. Senin gibi hostcu olmaz olsun...

Şimdi gelir dersin sitelerin sorunsuz çalışıyor, Son sorundan önceki gibi çalışmıyor maalesef.. Ya adam gibi yap şu işi ya da defol git uğraşma bu işlerle...