Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Güiza mı Semih mi? Güiza
Semih, semih diye haykırmama rağmen haftalarca son haftalardaki şansını hiç değerlendiremedi ve kaçırdığı gollerde bunun yanında saç baş yoldurdu. Ortaya sahaya dönük oynayıp, eskisi gibi top dağıtamaması ve top kaybı yapması ataklarımızı da köreltti. Güiza denen adam da gol kaçırma makinası ancak oynadığı maçlarda en az 2-3 pozisyona giriyor. Elbet gol atar, pozisyona girmek de rakibin direncini kılar. Yeni bir forvet gelmeyecekse eğer Güiza.
Alex bu takımdan gitmeli mi? Hayır. Bu soru sadece muhalif gazeticilerin yazı başlıklarını süsler.
En sevindiğiniz maç: Hangi anlamda sorulduğu önemli. Daha doğrusu kimin hangi maça ne anlam yüklediği. 5. Hafta bursada gelen 1-0lık galibiyet sevindirmişti beni. Benim için sıradan maç değildi.
En üzüldüğünüz maç: 9. haftadaki Gaziantep maçı şüphesiz ama olsun kazandığında sevmiyorum, kaybettiğinde sevdiğim kadar. İnadına sarı-laci, inadına çubuklu.
Eklemek istedikleriniz: İkinci yarı Özer'in kadrodaki durumunu merak ediyorum. Bana kalırsa sadece kaliteli bir golcüye ihtiyacımız var. Ve bu fikstür avantajıyla şayet futbolcular ağırlığı taşıyabilirlerse çok rahat şampiyonluğu alırız.