Bunu bekliyordum açıkçası.
Alışveriş yaptığınız adam
https://www.r10.net/hosting-sikayetle...-problemi.html
olayının başrol oyuncusu.
Açıkçası her hakkındaki şikayete cevap yazıp ardından neden mesajı siliyorsun Blackout?
Şikayet mesajları görünüp de birşey satamamaktan mı çekiniyorsun?
Neden bana bu tarz bir saldırıda bulunuyor sunuz yoksa ? Sizi zamanında cep telefonunuzdan aradığım ve domain almak istediğimde ticket açın 10 dakika içerisinde alabilirsiniz dediğinizde ticket açtığım ve aradan 1 saatten daha fazla sürede cevap verilmediği ve ardından sizi tekrar aradığımda sizin telefonunuza bakmadığınızı r10 daki konunuza yazmış olmamdan gelen bir acınız mı var anlamıyorum. Alış veriş yaptığınız adam derken neyi kastediyor sunuz saygı sınırlarını lütfen aşmayınız. Sunucu 2 gün önce MNG Kargo ile alıcıya gönderildi zanlediyorum teslim almıştır zaten. Biz kimseden kaçmıyoruz, yasak iş yapmıyoruz. Getirdiğimiz bütün rack sunucular, faturalı, gümrük vergisi, ptt ücretleri ve ardiye ücretleri ödenip alınmaktadır. şu sıralarda 600 Lira'dan başlayan fiyatlar ile rack sunucular satacağım bu hafta yeniden gidiyorum. Listeyi buraya ekleyeceğim. Bu sefer ödemeyi önce değil öncelikle sunucuyu getireceğim ödemeyi alıp kargolayacağım. Yani sizleri ne 20 gün bekleticem nede gümrük problemleri ile uğraştıracağım. 2 iş günü içerisinde elinizde olacak şekilde yapacağım.
Saygılarımla ;
Teşekkürler.