Verilen hizmetin kalitesini tanıtım amacı ile 50-100,200 kişiye sponsor olunabilir.
Sanatçı, doktor veya büyük firmalar dışında sponsor olunan kişiler de size kâr sağlayabilir.
Örneğin : Bir öğrenciye sponsor olursunuz. Öğrencinin yapmış olduğu kişisel site okulundaki veya diğer okullardaki arkadaşlarına ilham verir ve bu öğrenciler de kapınızı çalabilir.
Fakat VVarez, xdult v.b. sadece site sahibine kazandıran, yasalara aykırı sitelere sponsor olmak mantıklı değil. Hele ki son zamanlarda sık sık karşılaştığımız oyun sunucum için vps, dedicated sponsoru arıyorum diyen insanlara sponsor olmak.
Binlerce web sitesine sponsor olmaktansa, 100-200 gibi kolay kontrol edilebilir sitelere sponsor olmak en yerinde karardır. 1000 kişiye sponsor olursanız hizmet sözleşmesini okumadan, kanunlara aykırı site barındıracak aç gözlülere de kapınızı açmış olursunuz ve bu kişilerin web sitelerinden sadece bir tanesi saldırı alsa yahut zararlı bir içerik barındırsa diğer müşterileriniz de mağdur olacaktır ve bu sizin için pek de iyi bir reklam olmasa gerek.
Siz henüz durumu anlamış değilsiniz.
Şahsi fikrim en hayırlı işe bile sponsor olunmamasıdır.Lakin olanların da düzgün kişi ve projelere sponsor olmaları iyi bir davranıştır.
Edult,Werez, yada Heck gibi sistemlere sponsor olunmasının her zaman karşısındayım ki bu içerikler için ücretli hizmet dahi sağlamıyoruz.
Son olarakta Adidas, Nike, Coca-Cola vs. firmaların bu tarz sponsorluğu varmı?Merak ettim doğrusu
Saygılar,