öncelikle herşey ticaret değildir. iletiler arkadaşım bunun bilincinde satış yap.
40 litrelik bir akvaryum da yaşayan canlı türü bilmiyorum ben. su kaplumbağası yada en iyi ihtimalle japaonlar için ideal olduğu düşünülür ancak değildir. canlıya ızdırap çektirmek istemiyorsanız kesinlikle balık başına düşen su miktarı 20 litreden fazla olmalıdır. 40 litrelik akvaryum bunun için yeterli midir ? kesinlikle değildir çünkü bir zaman sonra balık yüzmekten bile bıkacaktır. düşünsene 10 cm sonra tekrar dönecek . balık beslemek için en uygun ölçü amatör balıkçılar için minimum 100 litrelik bir akvaryum ve maksimum bu akvaryuma 5 balık olarak nitelendirilebilir. gelelim işin temizlik kısmına delgado arkadaşa yanlış bilgi veriyorsun akvaryumun temizliği kolay bir iş değildir. temiz bir akvaryum için vatos ve çöp balığı şart ancak belirttiğin ölçülerdeki akvaryum için normal balık sığdıramıyorsun ? temizlik için balık nasıl koyacaksın. ek olarak bu akvaryum boyutunda balık besleyenler kısa sürede öldürüp öldürüp atacaklardır balıkları yazıktır. günahtır. ve de masraflı bir iştir balık beslemek doğru düzgün yem yemeye hakları vardır balıkların yemin kilosu sanırım en son 86 lira idi. ilave olarak elektirik paranızda %40 lara %60 lara varan artışlar olacaktır. çok normaldir motorları kapatmamanız gerekir. ha balıkları havasız bırakacaksanız ayrı mesele geceleri kapatın zaten 40 litrelik suda bir sabah bakın ki ölmüşler. kafasınıza takılan birşey varsa cevaplayabilirim. sizde kusura bakmayın iletiler arkadasım. eksik bilgi vermeniz canımı sıktı biraz yazmak istedim.