Satılan Malzeme(ler):
Akvaryum,
Akvaryum Kapağı,
Led Işıklandırma sistemi,
iç filtresi,
hava pompası,
kum,
kepçe,
termometre,
iç filtre içerisinde kullanmak için ekstra yedek karbon,
taş,
tahta dekorasyonlar,
100 w lık ısıtıcı,
içerisindeki balıklar,
bitkiler,
ayrıca sera nın 1 tane ilacını, 2 adet 200ml lik sıvı güvreyi, balık yemlerini de yanında veriyorum.

Akvaryumda 2 adet balık var şu anda. 1 tane Balantiocheilos melanopterus (Kristal Köpekbalığı) 1 tane de vatos, her ikisi de yaklaşık 5-10 cm arasındalar. Akvaryumda aynı zamanda 5 kök echinodorus angustifolius ve 1 kök anubias mevcut. İçerisinde 1-2 mm lik kum taneleri ve lav taşlarından oluşan taban mevcuttur. Aynı zamanda dipte duran ve üzerine yosun üretmeye uygun bir ağaç parçası da bulunmaktadır.

Akvaryumun boyutları 50cm X 23cm X 35cm(yükseklik) boyutlarında olup yaklaşık 40 lt hacmindedir.
Akvaryumda yada diğer yanında verdiğim hiç birşeyde sorun yoktur. Artık akvaryuma ilgi ve zaman ayıramıyorum. Onun için bu hobi ile ilgili elimde ne var ne yok A dan Z ye satışa sunuyorum. Yukarıda saydığım bütün malzemelerin hepsini 50 tl ye vereceğim. A dan Z ye tüm akvaryum malzemeleri mevcut. Sizin yapmanız gereken balıkları eklemek.

Adet Fiyatı: Hepsi dahil 50 TL
Toplu Alım Fiyatı: Hepsi dahil 50 TL
Adedi: Hepsi dahil 50 TL
İli/Semti: Adana / Güzelyalı, S.Demirel, T. Özal, Yurt Mah., Kurttepe
İrtibat Bilgileri: betaharun@hotmail.com msn adresinden gün boyunca iletişim e geçebilirsiniz.
Nakliye ile İlgili Ek Bilgiler: Alıcıya aittir,
Fotoğraf: