MBD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
la-n salak salak yorum yapıp cinayete zorlama beni ! 4 sene la 4 4 anlıyormusun 4 . Hayatını vermişsin gitti bitti anladınmı !


http://www.youtube.com/watch?v=S7zhy...eature=related
Sen böyle insanların kalbini kırmaya devam ettikçe, insanlarda seni bu hallere getirecek.
Mevzuyu takma desemde takıyor insan olur olmaz.

Bak bende aşıktım, bende yıllarımı vermiştim. O olmadan yaşayamam diyordum. Ama bak, iki ay geçti ayrılalı adını bile unuttum.

Hiç hatırlamıyorum, arada onunla aynı ismi taşıyan kişileri görünce aklıma geliyor ama 1 haaftada 10 saniye bile değil.

Gül geç. Bu dünya milyarlarca ve daha fazla ayrılığı nasıl kaldırdı sanıyorsun?

Sandığın kadar büyük birşey değil aşk acısı. Şimdi sen beni dinlemezsin, ne diyor bu dingil bile dersin. Bende öyle diyordum çünkü. Ama geçip gidiyor işte.

Bir insanın kişiliksiz olması seni üzmesin. Kıvanç duy kendinle.

Her zaman zarardan kar etmiş olarak gör kendini. Her hayırsızlıkta bir hayır ara.

4 değilde ya 8 yıl olsaydı de. Ihtimaller seni rahatlatır. Meşgül ol başka şeylerle, unutma düşünce kalbe zarardır. Cinnet geçirici hal ve hareketlerden uzak dur. Psikoloğa git, inan çok iyi geliyorlar.

Bu hayat senin hayatın, başkalarının kullanmasına izin verme.

2 ay sonra gel, konuyu hortlat ve unuttum de.