konuda ahlak dısı bir sey yoktur arkadslar bu yızden -rep verecekelr olursa lutfen haksız yere veremsinler
sadce baska kime sorup orenebilirdimki cevabını oyuzden off topik bolumunde sorayım dedim bir yanıtınız olursa memnun olurum
internetle icli dıslı oldugum icin her tur siteye bilgi almak amcli arastirmak amcli uye olan bir insanım pek paylasim yapmasamda amcim bilgi almaktır gerektigindede zaten sitelr kendileri mecbur kılıyolar uye olmamızı
sormak istedigim su arkadaslık siteleri var ozellikle buralardaki bayan uyelerden gold uye olmayanlara sık mesaj gelir sole bir arstirma yaptım
hergun mailime geliyor su siteden size su kisiler mesaj atmis die bazen o derce oluyorki sanki 40 yıllık arkadsın gibi geliyor
acaba bu sitelrdeki uye bayanlara gold uyelikleri bedvamı veriliyor bildigim bir sitede nerdeyse tum bayan uyeler gold uyelikli profilerine bakınca okadar parayı verip yıllık uye olacak tipler deiller
bir anlasmamı yapılıyor acaba onlarla erkek uyeleri ceksinler mesajlarıylada para kazanalım die bedavamı gold uyelik verşiyor site sahipleri
artı cok gerksiz yerinde olmayan mesajlarda yazıyolar simdi tam seklini yazmayımda tarifini yapyım siz analyın
erkeklerden hoslanmayan kızlaria ilgisi olan kızkıza diycegimiz diger adı L.... olan insanlar neden alkasız sekilde size mesaj atarlar bu bile bir oyun oldugunu acikliyor uyelik siteminde yani
anlayan bilen yada boyle sitesi olan arkadslardan yanıt bekliyorum lutfen