Tebrikler gerçekten çok hoş olmuş , başarılar
Teşekkürler.
Hoş olmuş...Geliştirilirse iyi yerlere gelebilir..
Teşekkürler, daha çok gelişecek inş.
etiket sistemini sadece hit için ya da google index için dusunun derim ben. uyelik sistemi oyun sitelerinde pek gerekli birşey degil bence hatta bazen sorun da olabiliyor. bunun yerne captcha lı bir yorum sistemi admin onaylı yorum sistemi yapılsa daha yerinde , uyelk işlerini daha buyuk sosyal aglara bırakmak ve ordan istifade etmek daha yerinde bir davranıs bence oyun siteleri konusunda. ve tabi en onemlisi net, bot coplugu ve aynı acıklamalı, aynı isimli oyunlarla kaynıyor. birincisi botla cekilmesinden ikincisi ise post işi yapanların belli kalıplardaki acıklamalrı direk koymasndan boylece bi kac kopya site oluor icerik bakımından. Özgünlük en cok alıp goturecek sey bence bi oyun sitesini. yani mantıklı dusunursek x sitesi sizden kat ve kat iyi bir yerde ise sizn aynı isim aynı acıklama ile tercih edilme olayınız nedir? emek vererek iyi yerlere gelecek bir siteye benziyor. scripti ben begendim ozel olmasa almak da isterdm başarılar dilerim.
Oyun açıklamaları tabiki tamamen özgün olacak. Diğer oyun sitemizde özgündü, bi' kaç backlink ile güzel hitimiz oldu. Buda inş. öyle olacak.
Bu sitede kısa zamanda hit yapma kaygımız yok, kaliteli bi' şekilde büyüsünde ne kadar uzun sürdüğü pek önemli değil, zaten disiplinli çalışmayla er yada geç büyür. Üyelik konusunda eğer üyenin ilgisini çekebilecek veya sitede kalmasını sağlacak bi' uygulama, yöntem bulabilirsem yapacağım.
Tavsiyeleriniz ve ilginiz için teşekkür ederim.
domain güzel
logo kötü
manşet tarzı bişey olsa daha iyi olur
Logo ve tavsiye oyunlar kısmını idareten bu şekil yaptık. Kullanışlı bi' ajax uygulama bulup öyle yapacağım.