ArtiEksi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
210 $
teklif vermiş arkadaş
Beni aşar hayırlı olsun alana
burda artırmadan çekilmiş.
Valla size birşey diyeyim mi arttırmak için arttırmayın. Adam daha ne zaman biteceğini yazmamış. ömür boyu arttırın siz
bu mesaj nedir ? artırma madem bitmeyecek sıkıntı görüyosun konuda neden teklif veriosn ?
akay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya arkadaşım konuşmayayım diyorum ama öyle şeyler yazıyorsunuzki.Konuyu okuyun diyen siz asıl konuyu ve mesajları okuyun.

1)Offer şeklinde bir konuya 1$ dan diye başlık atılırmı ?

2)Offer sistemi satılacak domain e 1usd başlangıç 1 usd artış diye konu açılırmı ?

3)bitişi ekleyeceğim hemen al ı ekleyeceğim ne demek ?

4)herşey artırım gibi açılıp sonra altın not satış offer dır yazınca iş bitti öylemi.?

Siz sanırım forumda tiacret yapmaktan çok post kasmak amaçlı bulunuyorsunuz.host paypal ve reklam dışında alışverişte yamamışsınız hatta belki de multisiniz ne biliyim ama başkalarına konuyu oku falan gibi akıl vermeden evvel siz bir okuyun.Hatta okumak yetmez anlayın.
Ben Konunun Şablonu Hakkında Yorum Yapmıyorum yanlışsa düzelir düzeltmekde senin değil moderatörün işidir.

Bence sende iyi oku ben yeterince okudum. kendini savunmaya gecmeden önce konu hakkında konusuyosan genel yorumlara bak sonra bana laf söyle !
Öncelikle Forum kurallarına aykırı bi olay varsa ortada.
moderatöre bildirirsin veya konu sahibine şablon düzeltilir.

Ben konuyu yeterince okudum anladım 500 $ a kadar artmış hiçbi sıkıntı yok sonra gereksiz yorumlar başlamış.
kendinizi burada ne olarak görüyorsunuz bilmem ama heryerin yöneticisi var bildirirsin ilgilenir .
İnsanların Satış Konularını kendinize eğlence olarak görmekden vazgeçin.

Ayrıca post kasmak gibi bi amacım olsaydı 3 yıllık üyeligimde 270 tane mesajım olmazdı. Herkes Kendi işine baksın.
Artık aklıma farklı şeyler gelmeye başlıyor çünki.