MERHABA RAPOGRAFİ Bİ ARKADAŞIM R10 ÜYELİĞİ OLMADIGI İÇİN SANA BU YAZIYI İLETMEMİ İSTEDİ...

Eyyy Raporafi;

İlk Önce Yanlışları Düzeltelim ben Seni 10 dk Beklememezlik Yapmadım. Seni Ben 4 Gün Bekledim ? (Evet 4 Gün) Parayı Yolladığım Akşamı Scripti Yollucam Senı Bekleticem Biraz Dedin . Eyw Usta Deyip Beklemeye Başladım. Gelmedin. Ertesi Gün Bütün Gün Seni Bekledim. Akşamı Geldin. Hazırlayım Scripti Deyip Yine Bekledim Yarın Atarsın Usta Deyip Ayrıldım . Yarın Oldu Bekliyorum Arkadaş Scripti Atıcak Die Yine Sordum Cvp Vermedi. Titreşim Yolladım. "TEMAYI BEN GİYDİRİRİM BİTTYSE YOLLA SCRİPTİ " dedim. Buda Yolladı aLDIM. Ertesi Gün Scripti Kurayım Dedim Kurdum Hiçbirşey Çalışmıyor. Nedense Ph7(ali)arkadaşımızın neti kesilmiş .miş. Bunun Birde Site Ortağı Var Cevdet (Cewo) Ona Mail Attım . Allah Rızası İçin Yardım Edin die (kendi paramla aldığım scripti düzeltmek için yalvarıyorum :?) Bana Yolladığı Tek Cvp "Mademm Aldıysan Scripti Kendin Düzelt Bizden Bu kadar " ++ Ben Boş Gezmiyorum Okumaya Çalışıyorum Senınde 200 tl için Zengin Olacağını Sanmıyorum .

//Ben Bunları Neden Anlatıyorum ? Kimse Beni Yanlış Anlamasın . Tabiki Buradaki Arkadaşlarım İnanmayabilir . Ama Yüce Rabbim Bilir Görür. Kimsenin Hakkı Kimsede Kalmaz eyw..

__________________________________________________ ________
Verdiği scriptte Göre Eksikler(iletişim bölümü çalışmıyor ajax sorunlu, youtube,rapzede,rapmatix dosya.tc parça çekmez, 10 parçası olan rapperlar otomatik eklenmesi gibi bir durum da yok.) ;;;; geriye ne kaldı bilmiyorum .
__________________________________________________ __________