Arkadaş ile anlaştığımız zamanlar ortagım vardı.(r10dan değil mah'leden ) ortağın pc bozulunca haliyle tüm işler bana kaldı işlerde saglam işler tabi ona güvenerek bu arkadaştan siteyi aldık.Herşey iyi gidiyordu ilk günler attım ona postları ama sonra bizim ortak bırakınca herşey karıstı ve öncelikte ilk anlastıklarımıza göre olunca bunu kendimce bırakmak istedim ve ortagımın dönmesi ihtimali ile oyaladım.Oyalamak hiç bir zaman kötü anlamda olmadı.Ve ortagımda dönmeyince mecburen bende buna yazamadım tabi iptal etmek zorunda kaldım şimdi buna devam etsem diğerlerine bakamazdım bu kadardır yani hiç bir zaman kötü niyet aramadım.Ben öyle biri değilim olsaydım heralde buralara kadar gelemezdim.Efendim size ücretinizi geri yollayacağım.
Not:Sizin sitenize 10 - 15 post atmadım.Heralde misal olarak değerlendirdiniz.Onun için size 15 TL göndericem dedim ama tamam 20 TL göndericem.Bu detaylarıda msn'den görüşelim lütfen daha fazla kırgınlık olmasın lütfen...İyi günler
Dipnot:Şuanda post attığım arkadaşlara eğer 1 veya 2 gün post atamazsam ta ki şuana kadar iyi şekilde atıyorum.Bilgisayarım iyi değil ve yenisini alacağım.Onun için onunla ilgillenebileceğim için post aksatmaları olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederim