Merhabalar,
Pazar günü internet sayfaıları üzerinden başvuru yaptım.
Bugün 09:14 1 çağrı yapmışlar telefonum kapalı idi tekrar 18:08 gibi tekrar aradılar açtım bilgileri doğruladılar soru sordu maaş filan dedim özel sektor stajyer maaş sordu günlük 17.5TL ne kadar gidersem o kadar sonra devlet maaş var sonra internet filan gelir var 500-600 arası dedim tamam dedi 600 yazdı sonra sigorta sordu oda var dedim e vardı okul ödüyor.
T.C. kimlik no tekrar sordu verdim seri no istedi verdim sonra adres sordu verdim dedi kaç senedir burada oturuyorsunuz 6 yıl oldu tamam dedi onada evet sonra dedi ne için card finans ve başka k.kartınız varmı başka k.kartım yok banka hesaplarım var finans bank çünkü bana göre daha iyi tecrübeli ve güvenli kart ile internet üzerinden alışverişlerde kullancak tamam onuda yazdı sonra 3-4 hafta içinde kart verdiniz adrese kurye.net ile gelecek dedi bende tamam dedim.

Bunlar benden hiç bir evrak istemdi ben daha 18 doldurmadım ama o yaşımı sormadı sizce 3-4 hafta sonra kart gelirmi gelirse çok iyi olur umutum yok ama yazayım dedim sizlere sizce gelirmi?