Ekstra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ciddi manada yurtdışına çıkmayı düşünüyorum.
Şirket masrafı fazla olmasa gerek 200-300 dolarda kara geçiririz en az.
Pm gönderdim.
Sirket masraflarindan ziyade (burada sirket kurmak 100 euroya maloluyor), yurtdisindan getirilecek personelin maasinin yuksek tutulmasinin onemi cok buyuk. En az 2500 euro maasla gosterilmeniz gerekiyorki bunun aylik vergiside dahil, sizi getirecek kisiye en az 3000 euroya malolur. Aylik tabi.

slmgl adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
<Konu dışı>Finler Fin-Ogur ailesine bağlı yani kökenleri orta asya Türklerine dayanıyo.Var mı oralarda kendilerini bu şekilde tanımlaryan misal Türkler-Macarlar bizim akrabamız diyen<\Konu dışı>
meraktan soruyorum.
Bahsettiginiz konu tam olarak dogru sayilmaz, herkes ayni seyi soyluyor fakat Turkler ile Finlerin bir akrabaligi yok. Finlandiya'nin kuzeyinde Lappi denilen bolgede Sami irki yasiyor ve bu irk koruma altina alinmis. Yani Turklerin akrabaligi Finler ile degil Sami irki ile.

KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam finlandiya'dan kimse varmı demiş oralı olmayan ne kadar adam varsa mesaj yazmış ama aradığı özellikte kişi piyasada yok.

Özel tekliflerinizi arkadaşa pm ile ulaştırın buraya finlandiya'dan değilseniz yazmayın.

R10'da hala takılıyormu bilmiyorum ama Usakes yani barbaros var finlandiyada eğitim için gitti kapak attı resmen oraya. Hala internet ile ilgileniyorsa pm at belki ilgilenir.
Oncelikle konu hakkindaki uyariniz icin tesekkur ederim. Belirttiginiz arkadaslarada hemen pm atacagim. Ilginiz icin tekrar tesekkurler.