Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
şu ana kadar yazdıklarınızı okudum arkadaşlar.
ortak şikayet düşecek domainler listesini txt şeklinde olmaması ve resimlerin geç yüklenmesi yönünde. bunun haricinde bir arkadaşımızın dediği gibi sizi siteden soğutacak herhangi bir unsur olduğunu düşünmüyorum. var diyorsanız paylaşalım.
düşecek domainler listesini resim dosyası haline getirmemizin nedeni internette birçok sitede kaynak belirtilmeden bizim yayınladığımız domainlerin copy past yapılarak sunulması.
1 yılı aşkın süredir hergün ortalama 1-1,5saat uğraşarak 75.000 domain içerisinden 1200 domain çekiyorum ve bunların arasında da Türkçe olanları tek tek okuyarak tespit etmeye çalışıyorum.
ben ki bu işten 1yıldır usanmamışken bazı arkadaşlarımızın tepside sunulanları okuyup takip etmekten sıkılmaları açıkçası beni pek te mutsuz etmez.
evet resimler şak diye karşımıza gelmiyor, ama hiç bir zaman benim okuma hızımdan daha yavaş yüklenmiyor. daha hızlı olması için elimizden geleni yapacağız ve her ihtimali deneyeceğiz. ama bu yine resim dosyası şeklinde olacak.
bir arkadaşımızın 2sütun halinde yayınlanması tavsiyesine uyarak listeyi bu akşamdan itibare 2sütun halinde yayınlamaya çalışacağız. mumkun olursa benim hoşuma giden domainleri yine bold olarak resimlendireceğim.
ayrıca içinde bulunulan gün düşecek olan domainler saat24:00dan itibaren sitedeki "arama" bölümündeki database'e eklenmektedir.
fikir ve tavsiyeleriniz için teşekkürler. devamını bekliyoruz..