beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
görecelidir. sana göre recep ivedik sinemadır. bana göre 7 yaşındaki çocuğunla fragmanını bile izlememen gereken bir videodur. sana göre film recep ivediktir bana göre hababam sınıfıdır neşeli hayatlardır, aile şerefidir ya da ne bileyim türk sineması olarak aklına gelebilecek birçok şey bir adile naşit bir minur özkul bana göre sinemadır ( yerli sinema ) sana göre bunlar da sinemadır ama recep ivedik de sinemadır. ben aynı kefeye koymuyorum. koyamıyorum. iki el hareketi geğirmek yada sağını solunu kaşımak ile insanları güldüren birisinin ortaya çıkardığı ancak videodur. sinema değildir.
Söylediğin filmleri bizde izledik hemde seve seve. Yarın televizyonda verseler tekrar izlerim. Ama onlar gibi oyuncular kalmadı malesef.

Şuanda o saydığın isimler gibi kaliteli kaç oyuncu var ? Kaç tane kaliteli sinema filmi var ?

Vizyona giren çoğu filmi izliyorum. Kaliteli filmler 1 elimin parmaklarını geçmiyor. Bir çoğu beş para etmez.

Ama Recep ivedik izlediğimde verdiğim paranın son kuruşuna kadar değdiğini düşünüyorum.

Bu konu sabaha kadar uzar gider.