Mesene adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladım.yalnız sorun şu şi bankanın parasını kullandıgın her kuruşu faizdir.faizle araba almak riskli.ayrıca 1100 tl kredi onaylanır.eğer 0 km bir araç alırsan %100 üne kredilendirebilirsin.eğer ikinci el alırsan %80 ine kredi alabilirsin.
23.000 liralık bir araç için 17-18.000 lira kredi alabilirsin.kalanını peşin vermelisin.ayrıca kaskosu bankadan yaparsan faiz oranın bir miktar düşer.sana hayat sigortası da yapılır .bir de dosya masrafı cart curt derken 2.000 lira masraf koyarlar ( kredi taksitleriyle otomatik ödemiş olursun.)sana mümkün olduğunca az borçlan bankaya çünkü onların her kuruşu faizli.senin ödemediğin anı kollayıp faiz bindiriyorlar.abim bi bankada çalışıyor bu konuda başka sorun varsa sorabilirim.
kardesım dedıgın cok dogru bankaya bulasmak cok kotu yanlız benım boyle bır sorunum var bundan 4 yıl once bankayla basım belaya gırdı ortada sucum yokken neyse bunlar benı aldı kara lısteye bu yıl da ornek garantı kredı kartı basvurumu kabul dahı etmedı ama bır baska banka kredı kartı gonderdı ben burayı anlamadım ben garantıden ısterken kara lıstedesın dedı aynı gun dıyer banka verdı bu sorun olurmu