Mstr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk ay değil yanlışın var.

Mesela şuanda alırsan ay başına yeni fatura oluşturucaklar.

yani aradaki 10 günün yada 20 günün ücretini alıyor.

Bizde instantcpanellicense ile çalışıyoruz şuana kadar problem yaşamadık.
Evet fatura hakkında söyledikleriniz doğru. Ödemeler her ayın ilk günü alınacak şekilde faturalandırılıyor.

Bende instantcpanellicense ile çalışıyorum.
Ancak hiçbir problem yaşamadım demem doğru olmaz.

Bir kez (3-5 ay kadar önce sanırım) 15-20 gün kadar, siteleri komple kapalı kaldı ve tüm lisanslar iptal oldu. Birçok sunucum icin, paypal dan dispute çekmek zorunda kalmıstım.
Hatta r10 da yer alan birçok büyük firma da bu problemi yasadı.

Ayrıca,
1 ay kadar önce, ücretini ödediğim 2 lisansım ödenmedi denerek iptal edildi. Kendilerine ulasmam ve lisansı akif etmeleri 2 saat bile sürmedi.

Diğer bir lisans iptal problemim ise, ücretini paypal ile ödediğim halde kredi kartı bilgilerimi istemesi ve kimliğimle beraber kendilerine fax cekme durumuydu. Bunun bir zorunluluk olduklarını da belirtseler dahi, paypal kullandığıma göre bir kredi kartım oldugunu, ancak açık olmam gerekirse sistemlerinin güvenliğine güvenmediğimi belirterek ve bu nedenle de ödeme yöntemi olarak, daha yüksek dolar kuru değerini uygulayan paypal ı seçtiğimi söyledim.
3-4 kez ticket e yazarak ve sürekli bir üst yere ileterek durumu çözümleyebildim.

Ancak bu durum kendileri ile çalışmamı engellemedi. Açık olmam gerekirse çok başarılı bir firma değil. ancak buycpanel v.b. firmalardan daha profesyonel olduklarına inanıyorum.

Yorumumu belirtmek isterim, sevgiler..