Ben görmezden geliyorum. Kendisini özel mesajla uyardım.
sözlerimde düşüncelerimde hiçbir hakaret tahrik edici bölücü kelime yoktur. Zaten böyle bişeyde mümkün olamaz.Bunları söylemek eleştirmek araştırmak veya şüphelenmek hakaret saygısızlık bölücülük değildir.Biz olduk bizim tarihimiz veya bizim diye körü körüne tam teslimiyetçiklik yapamayız. Peygamber efendimizde şüphe aklın yarısıdır buyurmaktadır.İnsanlarda bilmiyor veya yanlış biliyor diye hakir görülemez.Fetanet sadece peygamberle mahsustur tarihde hata yapar tarihçide okuyucuda.Evliyada hata yapar, hüküğmdarda hata yapar, Hatasız sadece Peygamberler vardır ki bu peygamberler bile nübüvvetlerinden önce hata yapmışlardır. Mesela hemşerisini kurtarmak isteyen HZ MUSA AS bir tokatla firevunun adamını öldürmüştür, Peygamberimiz Efendimizde dağda koyun güderken putlara tapma eğlencesi yapan kureyşin töreninde olmayı arzulamış ve ilahi olarak uygun bir halle uyarılmıştır.Hükümdarlarda yöneticilerde hata yaparlar ve bunları araştırmak söylemek yorum yapmak veya şüphelenmek hakaret bölücülük vs olmaz.
Tükürdüğü yalamak tarzı sözleri kendisine iade ediyorum.
yöneticilerin gereğini yapmasını talep ediyorum.