1. Ticarette kıvarmak olmaz. Burada çalışanlar ticaret bilen insanlandır.
2. Terbiyenizi takınıp buraya yazın "kıvırma" vs. laflar etmek için size bu yetkiyi size kim verdi?
3. Şirket yetkilileri sizlere görünmek zorunda değiller. Hiç kuşkusuz çalışanları müşterilerine gayet yardımcı oluyorlar.
4. Eleştirilere sonuna kadar açığız lakin buraya sadece cevap yazmak için saçma sapan yorumlar yapmayınız. Bu konu her ne kadar R10 üzerindede olsa AD-LOG'u temsil eder.
5. Biz yayıncılarımızın paralarının üzerine yatacak olsak burada ticaret yapmayız.
6. Şirket yetkilisi demek saçmalık mı oluyor?
7. victories arkadaşımız çocukca diyor yazdıklarımıza. Bize iletişim bilgilerini verirse onunla gün içerisinde irtibata geçip ne kadar ciddi ve olgun bir tavır sergilediğimizi gösteririz.
8. Messenger'da cevap veren arkadaşın yetkisi yok demiyorum. Lafı kendi lehinize çekip burada yayınlamayınız.
9. Biz çalışanlarımızın ruh hali ve sağlığı yayıncılarımızı ilgilendirmez gibi bir söz etmedik.
10. Burada yayıncılarımız haricinde kimse hesap sormaya çalışmasın böyle birşeye hakları yok.
11. Bu yazdıklarım bu konuda söyleceğim son cümlelerdir.
12. Hebana arkadaşımızın ödemesi kurallara uymadığından dolayı yapılmayacaktır.
1- Ticarette kıvırmak tam olarak sizin yaptığınızdır. Msnde destek veren çalışanınız arkadaşa doğru bilgi verseydi bu sorun oluşmazdı, şimdi o adamı işten çıkarmış olmanızın yayıncınıza hiçbir yararı yok.
doğru bilgi vermemesinden ad-log sorumludur.
2- Kıvırmak kelimesinde terbiyesizlik görmüyorum ve kullanmak için kimseden izin almama gerek yok.
3-
4-
R10 daki bu konu şirketinizi temsil ediyorda, msn üzerinden cevap veren destek elemanınız sizi temsil etmiyor mu?
5- Başından sonuna iki kere okudum konuyu ve yaptığınızın tam olarak "paranın üzerine yatmak" olduğuna kanaat getirdim, r10 yerine nerede ticaret yapabileceğinizi çok merak ediyorum.
6-
7- İletişim bilgilerimi Pm ile gönderiyorum
8- Madem Msnde cevap veren arkadaşın yetkisi var, bu yayıncınızın parasını neden ödemiyorsunuz?
Cevap veren adam yetkili olduğuna göre sözleri yayıncılarınız için bağlayıcı olmalıdır.
9-
10 - Bende sisteminize üyeyim ve kullanıp kullanmamaya karar vermek için bir süre takip etmek istedim ama elemanınızın sözleri ile izin verdiği halde arkadaşı banladığınız için kullanmayacağım.