Arkadaş bunu yazmış Özel mesajla dün gece 23.53 de..

Alıntı
benim arkamda hiç kimse yok banlanmamı neden bu kadar istiyorsun onuda anlamıyorum eline ne geçicek ? ama şunu unutma istersen tehdit olarak ( ben kimseyi tehdit etmem ) gör istersen başka birşey sen bana zarar verirsen ben sana 10 katını veririm. bunuda yayınla konularda bakalım axikedi
Senin bana verdiğin zararı nasıl çıkartayım geri.. Hiçbir şey yapamazsın.. Yapmaya çalışsanda eline yüzüne bulaştırırsan tıpki host işinde olduğu gibi..

Bunun haricinde arkadaşa yazdığım cevap da şöyle:

Alıntı
Benim bildiğim işini düzgün yapmayan insanlar ticaret yapmasın diye gerekirse banlanır.. Yönetim ne yapar beni ilgilendirmez.. Benim bildiğim doğru ile senin bildiğin doğrular farklılık gösterebilir.. Sorun burada değil zaten.. Sen bir iş yapıyorsun ve muhatabın olan kişilere saygı göstermiyorsun.. Arkanda biri var ya da yok.. Benim için bir sakıncası da yok.. Yaptığın işi düzgün yaparsan zaten hiçkimse senden şikayetçi olmaz.. Senin yaptığın gibi sorunlar yaşatırsan ve senden kaynaklı olmasa bile yapılan-yapılacak işlemlerle ilgili bilgi verirsen çoğu insanda senin hakkında konu açmak zorunda kalmaz.. Bunu da yayınlarım ama sen değişmeyeceğin için ve aynı şekilde iş yaptığını zannederek devam edeceğin, insanların emekleri senin için bir anlam ifade etmediğinden dolayı çok fazla değişmez.. Şikayet konularının birinde belirttiğim gibi sen iyi bir insan olabilirsin ama hosting işini iyi yapamıyorsun.. Ticaretin tek taraflı yürümeyeceğini bilecek kadar akıllı da olabilirsin.. Sen bir hizmet satıyorsan o hizmetin gerektirdiği tüm aşamaları takip etmelisin..Sorun olduğunda(genel anlamda) müşteri seni aramamalı, ararsa da muhatap olmalı onun düşüncelerine saygı göstermelisin.. İnsan yapısı cihazlar, sorun çıkabilir tabi ki.. Ama önce sen bildirmelisin sorunu ve gidereceğin zamanı da belirtmelisin ki insanlar senin iyi niyetli olduğunu daha iyi anlayabilsin..

Neyse senin canın sağolsun, ama konuda da belirttiğim gibi hakkım varsa helal değil sana.. İster kız, ister gül.. İstersen yazdıklarımı hikaye olarak kabul et..Benim için farketmez.. Sen kazanır ya da kaybedersin..

Görüşmek üzere. Kendine iyi bakman ve yaptığın işlere sahip çıkman dileklerimle..