Aktifhosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
arkadaşa ücreti peşin ödenmesine rağmen hizmeti alamadım , defalarca online olmasına rağmen geriş dönüşte yapmadı.

Doğal olarak - itrader hakkımı kullanarak burayada yazdım.

Değerli yöneticiler arkadşın bana son gönderdiği pm ile benim gönderdiğim pm leri kontrol ederse bilgilere ulaşabilirler.

Gönderdiğim para pek bir para değil ama ben pm atıyorum pm den sonra birisi online olup bana dönmuyorsa kendimi keriz yerine konmuş gibi hissederim ve bunada kimsenin hakkı yok.

Saygılar
kimseyi keriz yerine koymuyoruz.15 dolarında hesabını yapacak biri değilim.sağlık sorunum nedeniyle yoktum.belirttim.isterlerse yönetici arkadaşlar almış olduğum ameliyat için gerekli olan raporun resmini çekebilirim.taratabilirim..ALLAH kimseye vermesin,bir gün sizde sıkışabilirsiniz telefonumdan girdiğim için performans alamıyordum.bazı pm lere cevap verdiğimde ise cafeden girdim.msn de online olduğunuzda bir yol belirlenir isterse gönderdiğim hit düşerim kalan ücretini gönderirim.
Ama insanda biraz sevgi,saygı ve düşünce yoksa bana birşey demem.ben size belirttim.istenilirse raporun resmini bile çekebilirim.Tek diyeceğim sende insansın bende.Bir gün seninde başına gelirse böyle yapanlar olmaz inş.