hocam 2010 giriyoruz siz neyi tartışıyosunuz geride kalan mesajlarda yazmıştım oyunskorda popup açıyor diye google bu işine geleni banlar işine geleni görmezlikten gelir adamlar hile yapmıyanıda banlıyabiliyorlar onun için kesin bişey yok biri 10 sene bu şekilde para kazanır kimi 1 gün sonra banlanır bu kadar yazı yazılmış çizilmiş işine gelen ister dener ister denemez birbirinize sarıpta tartışmayın
oyunskor ana sayfasında adsense kodu hiç yok kurallara uygun
Bu bir hile değildir bu bir.
Hile olsaydı açıkça belirtilirdi bu 2.
Adwords yayıncıları verdikleri oranlarla adsense kullanan webmasterları enayi yerine koymaktadır bu 3.
Tıklamaya teşvik'in bile ne anlama geldiğini bilmiyorsun daha bu dört.
Tıklamaya teşvik siteyi açmak değildir , görsel veya metinsel olarak reklamı işaret etmek ya da içeriği olmayan sayfada adsense kodu kullanmaktır bu beş.
Vesaire vesaire diye giderim ama gerek yok bu altı.
Sevgiler.
şimdi şu konuya açıklık getirebilirmisin pop açtığın sitede açtığın yerde adsense kodu varmı yokmu ?
Sen kimisin de beni tanımadan etmeden özürlü vs diye konuşuyorsun haddini bilmez insan kimsin sen. Adam gibi konuş insan gibi edebli ol... Senin gibi kendini bilmez insanların bu forumda olması yanlış sen git telefonunla takıl. Seninle nerde tanıştık hangi samimiyetimiz varda bana özürlü diyebiliyorsun. Aklını başına topla herkesi kendin gibi zannetme... Ayrıcada bilip bilmeden konuşma orada adsense kodundan bahsediliyor. İnsan gibi bişey yazmıştım oraya bu şekilde konuşamazsın benimle. Bana cevap yazayım deme...
Senden alıntı yapmıyacaktım yanlış olmuş sanırsam