Site adresi: Daha önceki satış konularını göz önüne alarak site ismi vermiyorum
Site için istenen fiyat: 800 TL (pazarlık yapılabilir)
Sitenin aylık getirisi: günlük 2 dolar
Sitenin açılış tarihi: 2 ay
Kategori, sitenin içeriği nedir: Sağlık ile ilgili bilgiler
Günlük hit sayısı, kaynak link: 250 - 500 arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 3 aylık pr güncellemesine geç kaldı.
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içerik dahil.
Hosting dahil midir: Hayır değildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Wordpress Yazılım
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sonsuz
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok

Ufak birkaç detay eklemek istiyorum siteye kendim ve birkaç arkadaşım yazılar yazdık. Şu anda 90 adet özgün yazı bulunmaktadır. Sitenin teması ve optimizasyonu tarafımdan yapılmış ve eklenen konular 1 dakika da indexlenmektedir. Hit çekmek için konu açmadım, eğer siz hit istiyorsanız biraz daha gündemde olan yazıları yazarak hitin fazla fazla olmasını sağlayabilirsiniz.
Şu anda ortalama 300 hiti bulunmaktadır ve bu hit organik değildir. Fakat bu hitin nasıl sağlandığı ve nasıl korunabileceği konusunda bilgi verebilirim. Site gerçekten kaliteli bir alt yapıya sahiptir. Yazılan yazılar hemen indexlendiği gibi aramalarda da ilk sayfa da kelimeye göre iyi sıramalarda çıkmaktadır. Domain akılda kalıcı .com kısa ve sağlık için olabilecek en iyi domainlerden biridir.
Son olarak herkese pm göndermeyeceğim. Ciddi alıcılar msn adreslerini veya konu altından iletişim bilgilerini gönderirse anlaşma sağlayabiliriz. Fiyatta ufak tefek indirimler olabilir.