zuperboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu gece içinde sitelerin yeni IP ' ye tamamı taşınacak inşallah açıklama isteyen arkadaşlar için yazıyorum bunu gereksiz insanlar yazmasın müşterilerimize daima bilgi veririz pm atmanız yeterlidir.
Kaç gün oldu taşıma işlemi başlayalı... Hala Pm atsın diyorsun ilgilenenler.. Senin elinde müşterilerinin listesi yok mu? Sistemin AWBS güncellemesi nedeni tüm üye kayıtlarını sildiği için liste olmaması da normal.. Sen bildireceksin bana IP değişikliğini.. Ben IP'm mi değişti diye sana soru sormayacağım.. Sorun olduğunda da bildireceksin.. Değişecek IP belli.. O IP'de barındırılan siteler belli.. Ya da o İP ile hizmet verdiğin kişiler belli..

Sana ödediğim paranın karşılığını vermiyorsun.. Parayı da iade etmiyorsun.. Senin sisteminin takibini de mi biz yapacağız..

Seni nerden buldum da senden host aldım yahu.. İyi giderken birşey demiyormuşuz... Sen kötü gidince, sorun olunca ne veriyorsun bana?

Senin banlanmamanı da anlamıyorum.. Birisi varsa arkanda söylede yanlış düşünmeyelim hakkında..

Sana ödediğim 40TL'yi umarım rahatça harcayamamışsındır... Hakkım varsa Haram olsun.. Ne halin varsa gör..