arkadaşlar neden bu kadar sıkıştırıyosunz adamı anlam veremedim açıkçası adam ne güzel yapmış etmiş tasarım konusundada basa bas bağırmış yaptırın yeni bi tasarım kullanın script bu iş için en ideal scripttir piyasada satılanlara nazaran yani birde bu deneme olayı falan gerçekten çok saçma olmuş kendiniz de içten içe yanlış yaptık diyosunzdur sanırım bu tavırlarla gerçekten arkadaşın ekmeğiyle oynuyosunz ha ben arkadaşın ne avukatıyım nede dostuyum hiç bir alakam yoktur pyromus arkadaşım sende sakın teşekkür falan etme yanlış anlamasınlar

sen satışına bak boşver gerisini şimdi herkes fiyatın biraz daha düşmesini bekliyo yoksa herkesin kafasını sardı diye düşünüyorum neydi öle editlenmiş marez scriptler valla piyasaya ilk defa bi arkadaşlık scripti çıktı bu bir gerçek bende yalanda yok hılafta gardaş
Deneme nie saçmalık olsunki herkes script satıyor. herkes kazanç garanti diyor. nerden bileyim garantisini sanayi bakanlığı onaylı garanti belgesimi veriyor. Ha hemen örnek verelim serkayın scripti adam kendini kanıtladı kullanınca kazanıyosun ama bunun garantisi yok. reklam yaptım milyarlar harcadım bişe kazanamadım nolcak verecekmisin paramı?