KaliteNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Sevgili müşterilerimiz sorunlar ve sorunlarımız hakkında kısa bir bilgi vermek istiyorum açıklamanın geçikmesi hakkındada bu yazımlarımla ifade etmiş olacağım...

Sunucumuzun re-install işleminden sonra gerekli çalışma yapılıp aktif edilmişti, syn saldırısı gelmeye başlayarak kapalı kaldı, çalışma tam zamanlı devam etsede saldırıyı litespeed kurulumu ile düşürdük cPanel 'in lisanslanmasında datacenter ile ilgili sözleşmesel sorun olduğundan 48 saat süre verildi beklemek zorunda kaldık. Lisans aktif edildiğinde PHP Binary derlemesi yapılarak sistem açılmış oldu. Daha sonra sunucu ödemesi ile ilgili sorun meydana geldi ödemesi çıkartıldı ve muhasebe departmanı beklemeye aldı. Hafta sonuna denk gelmesi bizi daha zora soktu. Muhasebe departmanı Pazartesi aktif olucakmış. Sizleri pazartesiye kadar bekletmemek için elimden geldiğince tr lokasyon sunucuya taşıma işlemi yaparak nameserver IP 'leri değiştirdim. Hem yönlenmesi hemde restore işleminin bitmesi için çalışmaktayız. Hastalanmam bu süre zarfında kendi işlerimle ilgilenmemde şahsım adına daha fazla zarara uğratmıştır. Kimseden kötü bir izlenim bu zamana kadar bırakmamıştım bu benim için çok kötü bir deneyim olmuştur. ( Hem şahsım adına hem de şirket kimliğimizin ) .

Bir diğer açıklama ise,

Kalitenet Web hosting hizmetlerini sonlandıracaktır. Diğer hizmetleri olan Web Tasarım ( WHMCS ), VPS ve Kiralık sunucu hizmetlerine devam edecektir. Bırakmamıza ilişkin sebepler ise diğer hizmetlerimizin yoğunluğu nedeni ile web hosting departmanımızdaki sorunların tamamında geçikme yaşadığımızdır.

Bu şekilde sorunların lanse edilmesi hiç hoş değildi elimizden geldiğince yardımcı olduk sorunumuz büyük maddi açıdan sıkıntıda olmasakta sizleri düşünmek adına böyle bir karar aldık.

Bu zamana kadar bizimle çalıştığınız ve her zaman göşgörülü ikili ticaret anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımla,

Kalitenet Internet Hizmetleri
Serkan Ceylan
Açıklamalarınız için kendi adıma size teşekkür ederim.Keşke bu hosting işini bırakmasaydınız şuana kadar çalıştığım en iyi firmalardan biriydiniz.Neyse kararınıza saygı duyuyorum.Umarım firmanız ve kendi adınıza hayırlı olur.Birde sanırım arkadaşlarında en çok merak ettiği bir soruyu sorayım sitelerimizin taşınması gibi bir durum söz konusu mu şu an ?Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Coşkun Bey sizin cevabınızı daha yeni gördüm ilgileriniz için tekrar teşekkür ederim