plesk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
harbisey adlı üye 300 tl teklif yapmış fakat iletişime geçtim siteyi almıyor.. Gelirini görmem gerekiyor diyor kendisi ki ben böyle birşey göstericemi söylemedim yada taahhüt etmedim.
1 gün kalsın alıyım görüp diyor fakat o kadar beklicek vaktim olsa satışıda ona göre yapardım. Dolayısıyla kendisine -itrader verip satışı iptal ediyorum.
Öncelikle illaki bir seyleri taahhüt etmek gerekmiyor değilmi ? Ben bir alıcı olarak bir seyleri görmek istemem benim en doğal hakkımdır. Kimse körü körüne site yada başka bir sey satın almak istemez. Benim istediğim zaten zor bir sey değildi. Ama sizin bundan uzak durmanız benide bu satışdan uzaklaştırdı açıkcası.

Ben çok fazla bir sey istemedim sanirim 1 gunluk adsense gelirini gormek istedim, arkadas bu durumdan oldukca uzak durduğu icin bende doğal olarak geri durdum siteyi almaktan. Ama kendisine siteyi almayacağim demedim sadece bir gunluk adsense gelirini gormek istediğimi belirttim.

Kendisi bana siteyi acil satmak istediğini soyledi; bende madem acil satacaktiniz hem satış hafta sonuna denk geliyor, Odeme yapmam gerekdiğinde bile pazartesiye kalacağini belirttim, bu yüzden adsense gelirini gormek istedim arkadas kesinlikle bunu yapmayacağini yüzlerce sitesi oldugunu, kanal açıpda adsenseyi çöplüğe çeviremem diyerekten, aciliyetini belirterek bu teklifimi reddetti. Eksi itrader vereceğini soyleyerek tekrar siteyi alıp almayacağimi soruyor bana, bunun ne kadar etik bir davranış oldugunu yöneticiler karar verir diyorum. Eksi itraderide vermiş arkadaş sağolsun eksik olmasin !