S e r s e r i adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazılanları derleyecekseniz bunlara pek seo diyemem. Seo ile ilgili bazı gerçekler hep gizli kalmıştır. Bunları bizimle paylaşabilecekmisiniz veya gizli kalmış sırlarınız varmı seoya dair?

Kısacası bu kitapda, İnternette olmayan bir kaç şey varmış diyebilecekmiyiz?
Tabikide seo'da önemli olan bilgilerinin yani algoritmanın uygulanabilir olasıdır.ve Kitap Seri Halinde olcaktır.Busene 1.seri Seneye 2.seri vs..

isletmeci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ortalama bir fiyat belirmiştir,paylaşırsanız ona göre yorum yapabiliriz,malum fiyat ekonomik olmazsa,soğuk durulabiliyor.
Hocam onu kitabın maliyetine göre Bakıcam R10'ndan Moderator Royal İle görüşüyorum Belirticem onu

N0Sman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok iyi açıklamışsın bu şekilde olursa tabi ki alırım ve herkes alır
Cevabını Yukarıda verdim hocam Farklı ALgoritmalar yavaş yavaş ortaya çıkıcak.

amacdizayn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Başlangıç için belki bir kitap yazılabilir ama seo için bunları yapmalısınız diyemezsiniz çünkü değişen bir algoritma var. Bu sene işe yarayan teknikler seneye işe yaramayabilir. Meraklısı çok çıkarsa çok satılır belki de.
Haklısınız Bende böle düşünüyorum o yüzden kitap seri halinde çıkıcak.

TylerDurden adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
"hangi siteden link alınır?" sorusunu cevaplayabilirseniz, bir değil 10 milyon tane de satarsınız. 170 dile çevrilmesini sağlayıp trilyoner de olabilirsiniz. ama kitap diyip, h1 tagı kullanın, etiket kullanın, alexa güzeldir, vs yazarsanız, emeğe de yazık, verilen paraya da.

mesela soralım: hangi siteden link alınır?
Site İçerikleri Aynı Google tarafından Sevilen Yani PR değeri yüksek olan.Ama Günümüzde PR etkisini Bir çok spam Site yüzünden kaybetmektedir. Bu yüzden Önemli Olan Trustranktir.Yani geleceğin PRsi..
Sizin dediğiniz Etiket, H1 vs.. W3C nin Verdiği Kritelere Uygun olması lazım GOOGle Tarafından Sevilebilmesi İçin..

Saygılarımla Yardımcı Olmak İsteyen Arkadaşlar Pm Atabilirler Makalelerini.