videoları kendi hostunda barındırma fikrinde ısrarlımısın? hitin varsa sürekli video izleniyorsa hem sayfa açılma hızın düşer hem de kullanıcıların video download hızı. oyunlar için v.s. de bu böyledir. sunucunda ne kadar çok işlem yada download yapılıyorsa o kadar yavaşlarsın.
evet haklısınızın ancak başkaların sunucusunda işlemi sizin sitenizde yapmak sizcede daha da yavaşlamasına sebep olmazmı ?
Hevesini kırmak istemem ama eskiden hep yapıcı olmaya çalışırdım şimdi ise hep kırıcı olmaya çalışıyorum çünkü beni zamanında hiç kırmadılar hep iyisin böyle dediler sonra yüzleşmek zorunda kaldım gerçeklerle bu tür makale yazma bana kalırsa bilinen şeyleri yazmak senin makale yazabildiğini göstermez. Çünkü aynı bilgi her yerde var bi tane sende oldu insanlara bişey kazandırmadı ama daha az bilinen yada hiç bilinmeyen şeyleri paylaşsan bu şekilde 100 tane paylaşacağın yazıdan çok daha olumlu sonuçlar alırsın.
Yorumunuz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Çok haklısınız. Ancak ben bu işte yeniyim yavaştan başliyayım dedim

Yakında inşallah daha iyi yazılar ekliyeceğim bende