Bu konuyu açmak istemezdim ama artık paylaşmazsam içimde kalmasından öldürecek beni.

Konuyu tahmin ettiniz zaten, evet evet kız meselesi ...

Arkadaşlar yaklaşık 4 senelik bi ilişki benimkisi. 4 Senede tamamen kendimi kaybettiğim bir ilişki bu. Beni değiştiren bi şey . Son 4 aydır sürekli tartışıyoruz. Nedenleri ise onun değişmiş olması fakat nedendir bilinmez hep o haklı. Durumdan sıkılıp bir kaç kez onu artık sevmediğimi hayatımdan çıkmasını istediğimi söyledim. Olmaz demişti ağlamışı yalvarmıştı. Son 1 haftadır artık iyiden iyiye katlanılmaz oldu . Telefonu hergün kapalı bozuk diye. Sonra akşam eve gidiyor ben arıyorum anca öyle görüşüyoruz. Seven insan düşünen insan bi arkadaşının telefonunda mesaj atar bişey yapar dediğimde kıyamet kopuyor

Ve bu sabah ... Bitti artık dedim . Tamam dedi telefonu kapattı şuan hala kapalı. Eskidende bitti demiştim ama ağlamıştı filan. Tamam şimdi ağlasın demniyorumda en azından bitmesin filan deseydi diye kendimi yiyorum. Herşeyimi o 'na bağladım, bağlamaz olaydım .

Dün gece ... Dün gece düşünmekten artık kafayı yedim , arıorum açan yok yad meşgule atılıyor telefon. Kız sivasta ben izmitteyim. Sivasta olsam çıkarım karşısına ama işte mesafe var .her neyse , dün gece artık herşeyden bunaldım sağı solu yumrukluyordum o telefonu açmadıkça beynim sancılanıyordu , ve titremeye başladım , kalorifer cehennem gibi yanıyor dayadım sırtımı ama titriyorum ... Sonra terlemeye başladım en son babamı uyandırıp kötü olduğumu söyledim . Acile gittik. Giderken aradım kızı dedim çok kötüüm acile gidiyorum bıktım senin derdinden dedim kapattım. 39,8 ateş varmış , iki serum bi ağrı kesici birde penisilin dedikleri iğneden yaptılar . Geceyi erkek müşahede de geçirdim ...

Şimdi gene açmıyor telefonu gene ateşleniyorum . Stresten ölmek üzereyim . Bi ara mesaj geldi ben kuzeniyim telefonu bende diye. Yalan ... Neden bana yalan söylüyorki . Telefonu açsa diyeceğim iki lafım var ya çık git hayatımdan yada adam ol kal. Ama açmıyor ...

Sorum şu ... İlk yıllarda herşey güzelken birden bire ne değişti ? neden böyle oldu ilgisiz ?