asimus adlı üyeden alıntı:
Ben bunu pek desteklemiyorum. Yanlış anlamayın konu baltalamak değil amacım. Görüşümü belirtiyorum. Bütün siteler birbirine benzerse Türk'ün günücü ve beynini gösteremeyiz.
Asimus'a cevap: asimus bu bir yetenektir. ben illa klon bir site yapmıyorum... www.rsohbet.com kendime ait bir wordpress, mp3 dinletme ve bir çok scripti bir araya topladım ve yepyeni bir yüz çık tı ortaya...

yani demek istediğim işim sadece klonlamak değil. kendime özgü scriptlerim de var. ayrıca herkes klonlamatmak istiyor. rabet bu yönde olduğu için bende böyle konu açtım... bu da Türk'ün beyin gücüdür... çünkü farklı scriptleri wordpress'e entegre etmek göründüğü kadar kolay değil... yinede yorum için teşekkürler...

OrdinaryusCan adlı üyeden alıntı:
Bence Türk siteler değilde yabancı sitelerin klonlasan daha yüksek seviyede rabet görürsün çünkü Türkiye üzerinde bilinmeyen bir tasarımla ancak güzel bir tasarımdan bahsediyoruz bu da yüksek bir ihtimal tutacaktır.
OrdinaryusCan'a vecap Zaten konu başlığımda belirttim. Her türlü site diye. Yani bu siteler arasında yerli ve yabancı olabilir... Bu yüzden iş vereceklerden nasıl bir talep gelirse ona göre siteyi wp tabanlı klonluyorum ister yerli ister yabancı...

electrocode adlı üyeden alıntı:
bi pm at bilader kaça klon yapiyon.. detaylı yada msn gonder.
msn pm attım... ama burayada yazayım... wm@rsohbet.com detaylı görüşelim.