myload adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende paylaştım zamanında ama Dofollow blog paylaşmak bana göre paylaşım değildir.Nedenini açıklayayım,

Bana göre paylaşım,seo makalesidir,türk yapımı scripttir.Yeni işlerdir..

iyi forumlar
Hocam bunlar sizin düşünceleriniz sadece saygı duyarız. size göre bu paylaşımlar çok sıradan gelebilir hatta gereksizde gelebilir ama bu paylaşıma önem veren ve sürekli takip eden insanlar var birilerinin işine yaramıyor olabilir birilerinin (bu bölümü takip edenlerin) işine yaradığı kesin.

seo makalesi, türk yapımı scriptler vs paylaşılırsa ben bunlara paylaşım derim demişsiniz elbetteki bunlar çok güzel paylaşımlardır olması gerekir buradaki webmasterlara fayda sağlayacak herşeyin paylaşılması taraftarı olmalıyız şuan ki dofollowlar işime çokca yarıyor faydalanıyorum buna kimsenin olumsuz tepki vermeye hakkı yok bu bölümü takip eden birisiyim firsat buldukca çokca bu konulara kafa yoruluyor gerekliydi/gereksizdi tartismalarına giriliyor insanlar boş yere kırdırılıyor birde +rep ön yargısıyla yaklaşmayalım bir konu faydalımı değilmi diye konuya bakarsak daha objektif düşünürüz bu konu üzerine değil diğer paylaşımlardada rep mantığı güdülse dahi yarar sağlamışsa verilmelidir kınanmamalıdır kınayarak, kötüleyerek ancak insanları küstürürüz böyle bu tarz olayların da hic kimseye fayda olmaz. neyse cok uzatmayalım arkadaşlar bu konudaki düşüncelerim bu yöndedir inşallah bu konuları çok uzatıp boşa zaman kaybetmeyiz kolay gelsin.