FeaЯ™ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kimse bütün polisleri yargılamıyor bu konuda. Herkesin polis tanıdığı var ancak teşkilat gerçekten çok kötü durumda. Acele köklü bir revizyon lazım ekstra'nın dediği gibi.
Eğer 3 kişi tarafından çevik kuvvet otobüsüne götülürken hiç bir şekilde karşı gelmeyen bir insanın suratına tekme atmaya kalkıyorsan senin gibi polisin de, sana görev verenin de... Bu benim yaşadığım en basit olay, EN BASİT!

Henüz 20 yaşındayım ancak polisin öyle hareketlerini gördüm ki, yok artık dedim. Neden? Çünkü ben ailemde böyle öğrenmemiştim polisi. Polis benim güvenliğimi sağlayacaktı, suçluları yakalayacaktı. Ama Dolmabahçe'de caddede yolda yürüdüm diye dayak yiyen, neden sorusunu sorduğumda cop yiyen, söylediğini duymadığımda efendim dememe rağmen biber gazı yiyen hep ben oldum. Gelin bana sevdirin bunları!

Hepsini kastetmiyorum tabi ki ancak polislerin %99'u diyorum! Henüz sadece 1 elimin parmaklarını geçmeyecek kadar polis gördüm, gerçekten halkın güvenliğini düşünen. Gerisi traş.

Maçlarda ayrı bi artistler zaten.

Suçum yok,sadece taşlardan kurtulmak için koşuyoruz,bi polis paso jopla vurmaya çalışıyo.suçumda vallahi billahi yoktu.yine bi olay oldu onu gördüm ama gözlerde beni arıyo.yanımdan koşarken sıyrılcaktım bana çarptı beraber düştük.sonra noldu?

group fight

Edit: o maçta stada panzer ile girdiler.Birine çarpsa kesinlikle öldürür.