Sen onun avukatımısın hocam? Bırak scripti yazan arkadaş cevap yazsın. Tövbe tövbe :S
aydın bey seyyartech benim kardeşim gibidir her derdimi bilir. bana sahip çıktığı gibi herzaman bende ona sahip çıkarım yaptıgında ayıp bişey yok. bence hiç suçlamayın çocucu.
Gelelim diğer konuya. Ortada bir ürün var ve o benim ekmeğim siz diyorsunuz ki bedavaya verin birisi kullansın bize yorum yapsın. illaki satın alanlar ve üzerine yorum yapanlar olacak. Ama sizin düşünceniz cidden yanlış herkes bi ev bakıyor herkes ekmek derdinde. Biri sizin için böyle düşünse .... de bedava ürün verse nasıl olur gibi birşey. onu da kınamazmısınız ? Kınarsınız elbet lütfen satın almayacak arkadaşlar felsefik görüşlerini burda sunmasınlar. Kendilerine saklasınlar. Bende dünya mükemmel olsa diye bir felsefik fikir atmak istiyorum ama atmıyorum. Niye ? Çünkü herkes gerçekçi olmalı. Lütfen ekmeğimle oynamayın. Arkadaşlık sitesi açmayı bende biliyorum. Hatta arkadaşlık sitemde var. Bana güvenmek zorunda değilsiniz. Kimseyi böyle bir şey için zorlamıyorum. Ama kazanmak isteyene yol gösteririm diyorum. Bu söylediğimi başka manalarda kimse anlamasın.
Hakan yaptıgın ayıp birşey altın yumurtlayan tavuk satılırmı
İşi bilen bu scripti alıp 1 ayda 20 bin tl kazanır

Ama dedigim gibi işi bilen.İşi bilmeyende az bucuk sagından solundan otlanır ama scripti alıpda kimse zarar etmez

Hiç olmadı siteden kendinize partner ayarlarsınız kız üyeler genelde adminin olurda
Bakın işi bilen adam ne diyor

Bu dediklerinin doğru olduğunu anlamak size kalmış. Dene ve gör. Riske girmeden yatırım yapmadan hiç bişi olmaz. Yan gelip yatmakla olmuyor hiç bişey.