bende telefonu telefon oldugu icin kullanalardanim yani bana göre telefon kamearasi cok iyimis vs yada 3g varmis yokmus umrumda degil.
elimde bir adet 6300 vardi telefonu tranvayda dusurdum kaybettim.300 TL arasi bu telefon guzeldi fakat kaybettim. kaybedince icerisinde sim kart birde memory kart vardi
neyse yeni alacaktim tekrar bu telefondan alsammi diye dusunurken
samsung e250i normal degil i modeli olacak. Bu telefonu gordum.ucuzdu ve nokia6300 butun özelliklerini kapliyordu sadece arasindaki fark birisi nokia birisi samsung birisi nokia 2 mp kamera varken samsungda sadece vga yani 1mp yakin bir kamera vardi.
Samsungda tabiki 2gb kadar kart destegi , mp3 , radyo , kamera, ses kayti 1saate kadar, internet , wap , calarsat ajanda vs java destegi vs derken hepsi bu 6300 olan özelliklerdi.
Samsung suan 170 TL felan daha ucuza bulunabilir fiyat farkina bakarsaniz 130 TL den baslayan fark var bence bir düsünülmeli guzel telefon saglam ve zarif hafif
http://www.sibermarket.com.tr/urun.php?ID=2801 ben linki sadece nette buldum daha ucuz bulunabilir özellikleri yaziyor.