Öncelikle Kalitenet Mağdurlarından Biri Olarak Herkese Geçmiş Olsun Diyorum. Serkan Bey`e Bu Akşam Ulaşabildim. Kendisi Kesin Bir Dille Bana Web Hostinglere Yetişemediklerini ve Bu İşi Bıraktıklarını Açıkça Söyledi. Yedeklerimi Kendisinden İstedim, Yarın Yükleme Yapıp Vereceğini Söyledi. Sitelerin Kapandığı İlk Gün Ödeme Günümdü, Ödememi Geri Talep Ettim, Geri İade Edemiyeceğini Söyledi. Fakat Sürem Dolana Kadar Başka Bir Firmaya Yönlendireceğini Belirtti. Bende Sadece Kendisinden Yedeklerimi İstediğimi Söyledim. Umarım Söylediği Gibi Yarın Yedeklerimi Verir Bende Başımın Çaresine Bakarım. Dileyen Arayıp Bu Şekilde İsteyebilir. Şu Saatten Sonra Ah Vay Çekip Bağırıp Çağırıp Kavga Etmek Kimseye Bir Fayda Sağlamayacaktır. Onun İçin Serkan Bey`e Ulaşabilen Kişiler Sakinliğini Koruyarak İletşim Kursunlar. El Ele Muhtaçtır. Yarın Öbür Gün Her İki Tarafında Birbirlerinin Yüzüne Bakmaya Yüzü Olmalı.
Firmanın Kapanış Bilgisini Bana Vermek Aslında Düşmezdi. Kalitenet Olarak Aslında Serkan Bey`in Kendisinin Bu Bilgiyi Burada Müşterileriyle Paylaşması Gerekirdi. Kendisi Bilgi Vermediği İçin Bana Söylediğini Benim Gibi Kalitenet Mağduru Olan Arkadaşlara Söylüyorum.
Saygılar...
Kaç gündür bende yazmayım diyordum ama iş buralara kadar geldiyse gerçekten çok üzüldüm

kalitenet en iyi çalıştığım firmalardan biriydi.İnş Serkan bey kısa sürede olumlu olumsuz bir şeyler yazarda bizde aydınlanmış oluruz.