beş beş para saymış gibi adamın arkasından atıp tutuyorsunuz, daha ağır yazardım da işte foruma kural diye birşey koymuşlar, o yüzden.
Şuna dikkat edin, bu script size BEDAVA verilecek, adam bitirdim alın, hayrını görün diyene kadar da tek bir kelime bile söylemeye hakkınız yok.
Efendi gibi beklemesini öğrenin önce. Moderatör gelip ne yapacak, vay sen scripti bedava dağıtmadın yada geciktirdin diye cezamı verecek. Biraz aklınızı başınıza alın yahu!!
Aklına, fikrine, klavyene sağlık usta.
Kuru kahramanlık yapan arkadaşlara sesleniyorum; Efendi gibi beklemekten bahsetmiş kaç gün oldu acaba?
Bu arkadaşın yapacağı bu kadar, amatör birisi ve sözünde de durmadı, madem özel nedenlerin var yada işinden dolayı zamanın yok ne diye bu kadar kişiyi oyalarsın be adam!
hostingrehber'i takip ettiğim kadarıyla sık sık foruma giriş yapıyordu dolayısıyla ben inanmıyorum özel bir nedeni olduğuna ve diğer bir konuda da yazılım sözü vermişti peki ona ne oldu?
Tarih belirlediğiniz halde çıkarmıyorsanız, daha sonra olaylar geliştiğinde direk kesin bir dil ile açıklama yapmıyorsunuz..
Sadece 400'ün üzerinde post atılmış, çoğu kişi sırf script için alan adı almış ve burası neticede bir forum sitesidir. Olumlu yada olumsuz yorumlar elbette olacak. Ücretsiz yapıyorsunuz diye niye konuşamaya hakkımız yok ya. Bu nedemektir, bu nasıl bir düşüncedir? Arkadaşlar bizden koyun olmamız bekleniyor. Hostingrehber'i de kınıyorum.
Sen yenisin galiba...