Arkadaşlar imzamdaki sitede bütün konular silindi. Önce hostingde bir problem yaşandı siteye ulaşamadım ve akabinde site açılır açılmaz bütün yazıların kaybolduğunu gördüm.
Hosting firmasıda altdaki açıklamyı yaptı
"Bizim tarafımızdan sitelere hiçbir şekilde hiçbir müdahele yapılmamaktadır.
Sitenizde kategoriler ve etiketler olmasından, veritabanınızın silinmediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Wordpress veya kullandığınız tema ile ilgili bir durum olabileceğini düşünüyorum, çünkü sunucuda bu tip bir duruma yol açabilecek hiçbir işlem yapılmamıştır ve diğer müşterilerimizin wordpress sitelerinde hiçbir sorun bulunmamaktadır."
Firmanın açıklaması sitedeki görünüme göreHostingden kaynaklı bir problem değil gibi gözüküyor. Çünkü kategoriler etiketler vs. duruyor fakkat yazılar uçtu. Bu sorunu nasıl hallederim. Biri yardımcı olabilirmi
Veremez kardeş bilmiyor cunki nasıl düzeldiğini wp de olağan bir sorun bu arkadaslar oto gider gelir wp panelde ise herşey görünür site de ise yazılar kaybolur bende bu sorun 1 hafta boyunca gunde bir kere gidip geldi dediğim gibi o da bilmiyor nasıl duzeldiğini yani site kendi kendine düzeldi
Nasıl çözdüğünüde yazsaydın da, faydan olsaydı.