Bu konulara yapacağım son yorumdur öncelikle bunu belirteyim ;
Daha öncede yazdığım gibi yeni IP ' ler taşınıyor siteler bu da haliyle zaman alacaktır, burada kim ne yazarsa yazsın umrumda değil herkes istediğini yazabilir biz işimize bakarız ama yazıyosanızda yalan yanlış yazmayın , eleştri yapma hakkına tabiki sahipsiniz ve haklısınızda bu konuda hiçbirşey diyemem ancak içinde olduğumuz durumu takdir edersiniz ki isteyerek yapmadık. Bir web sitesi yüzünden domain vermicem sırf o site yüzünden uğraşıyoruz bu kadar. Ve o siteyide terminate edeceğiz sizlerden tek ricam biraz sabır etmenizdir herkesin yedeği sağlamdır , isteyen alır gider isteyen kullanır kapımız daima açıktır.
Şu websitesinin ismini özel mesaj ile gönderin.. Sahibine de söyleceklerim olacak...
Tekrar söylüyorum.. Bu sorunun başlangıcına şahit olmam tesadüf oldu.. Ben dedim ki cpanel lisan sorunu var.. Siz hallediyoruz diye mesaj attınız ve siteler gitti o mesajdan kısa bir süre sonra..
Hiçbir zaman sorun oluştu.. Nedenleri şunlar... Diye açıklama yapmadınız..Derdini anlatamayan derman bulamaz.. Siz sorunları bizlerle paylaşmasanız biz ne yapalım sitelerimize erişim olmadığında.. Sen kabuklu fıstık yedin mi hiç, fındık kırdın mı? Ceviz kırdın mı?
Kabuklu fıstığın kabuğunu kırınca içinden birşey çıkmadığını görürsen, Cevizin fındığın içinin çürük olduğunu görürsen ne yaparsın.. 1 kere hadi olsun dersin, 2 kere yine mi dersin.. En son aman be bununla mı uğraşacağım diyip gider hepsinin kabuksuzunu alırsın.. Seninle sorun yaşayan insanlarda, bundan sonra senden host almayı düşünenlerde ben gider kabuksuzunu alırım diyecektir. Çünkü bu adamın sattığı kabuklu çerezlerin ya içi çürük çıkıyor ya da içi boş...Sende kim bu fıstık çuvalına çürük fıstık attı dersin..
Belki bu host problemleri nedeni ile banlanmayacaksın yine bu forumdan ama Şu iki özel mesajınız nedeni ile herhalde gereken yapılacaktır..
Alıntı
laflarına dikkat et sen kimi banlatıyosun be adam ? sen kimsin biz herkesin sorunlarını çözüyoruz uğraşıyoruz uyumadan calısıyoruz canımı çok sıkıyosun bunu bil istediğin yerdede yayınla bu pmyi ama beynimdeki karalistedesin bunu bil.
Alıntı
Biz işimizi gayet düzgün yapıyoruz sen eğer daha fazla sataşmazsan ben daha rahat calısıcam biz kimin sitesi için uğraşıyoruz arkadaşım ? istesem bırakıp kaçarım yedeklerinizi bile alamazsınız ama yapmıyorum sizler için uğraşıyorum bunu göremiyorsunuz yazık size.