hostingrehber adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu karıştıran tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Öncelikle Bundan sonra r10 da ücretli ücretsiz hiçbir şekilde paylaşım yapmayacağımı ilan ederim.2 gün foruma girmedim nerdeyse *********** adım çıkacakmıştı.Acaba burdaki hiçkimsenin ailesi özel durumları vs gibi birşeyi yokmu.Hepsi robot mu merak ediyorum.Yemez içmez dolaşmaz gezmez sevgilisi ailesi yoktur.Hasta olmaz.Acıkmaz vs vs..Sırf insan olduğum için forumda paylaşımdan kendimi uzak tutmaya karar verdim.Ama bu millet sırf bu eleştiriler yüzünden kaybediyorum.Kimseden tek kuruş para almadım.Dolandırmadım

Sonrasında Başvuru aldığım 200 kişi haricinde tek bir kişiye bile bu scripti dağıtmayacağım.
O 200 kişide gelsin hostuna kadar ben sağlayacağım..Gerisi hep karalamaca tartışma lütfen konuya bundan sonra tek cümle yazılmasın.Başvuran arkadaşlara scripti mail olarak göndereceğim.
Konunun altına tek cevap dahi istemiyorum.

iyi günler dilerim...

hostingrehber gerekli açıklamayı kendisi yapmış script tamamlandığında mail olarak gerekli bilgileri yollayacağını söylemiş. daha neyi tartışıyosunuz arkadaşlar ? tahmini bir süre vermişti ve o süre 1 haftayı bile geçmedi daha. 1 ay geçsede sorun değil. kimsenin yapmadığı karşılık beklemeden güzel bir çalışma yaptı. Söylediklerinizle bu tarz projeleri yapmaya hevesli insanları vazgeçiriyorsunuz. paylaşımları köreltiyorsunuz. bırakın insanlar katkıda bulunurken pişman olmasınlar...!