zuperboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konulara yapacağım son yorumdur öncelikle bunu belirteyim ;

Daha öncede yazdığım gibi yeni IP ' ler taşınıyor siteler bu da haliyle zaman alacaktır, burada kim ne yazarsa yazsın umrumda değil herkes istediğini yazabilir biz işimize bakarız ama yazıyosanızda yalan yanlış yazmayın , eleştri yapma hakkına tabiki sahipsiniz ve haklısınızda bu konuda hiçbirşey diyemem ancak içinde olduğumuz durumu takdir edersiniz ki isteyerek yapmadık. Bir web sitesi yüzünden domain vermicem sırf o site yüzünden uğraşıyoruz bu kadar. Ve o siteyide terminate edeceğiz sizlerden tek ricam biraz sabır etmenizdir herkesin yedeği sağlamdır , isteyen alır gider isteyen kullanır kapımız daima açıktır.
Yalan yanlış yazan yok ki burda. Yedekler sağlam dedin eyvallah dedik bekliyoruz da bizim sorduğumuz şey o değil. Madem bir sorun oldu en azından forumda konu açın bildirin ya şu şu sorun oldu ip değiştiriyoruz vs. Bizde bilelim ki çalışma var , veya bi sorun var.

Ama ne sorundan haberimiz oluyor ne çözümünden. Ancak biz burda konu açınca sorun olduğunu belirtiyorsunuz. Sorunları siz bildireceksiniz biz araştırmayacağız.

Sizle 4-5 gün önce msnde konuştum ve dedim ki " Hocam sunucu çok kasılıyor bir kontrol edermisin sunucuyu kasan bir site falan mı var yoksa saldırı mı alıyor " diye . Sizde tamam dediniz kontrol ederiz. Sonra ne oldu bilemem.

Şimdi bütün müşterilerinizin ve benim tek merak ettiğimiz şey: Sitelerin ne zaman açılacağı Daha önceki HDD sorunu veya IP sorunundaki gibi 20-25 gün beklermiyiz telaşı var herkeste . Bir an önce taşınsa da siteler açılsa.

Burda kimse sizin ekmeğinizle oynamak istemiyor, ama sizde biraz daha gayret edin şu işi yaparken. Sizde mağdur olmayın bizde