pyromus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım spam mail yollamıyorum bilgilendirme emaili yolluyorum. üstte de 2 kere daha söyledim. SPAM olduğunu düşünen arkadaşlara şunu sormak istiyorum. Madem ki SPAM ben bu kadar webmaster email adresini nereden buldum ? Üyesi olduğunuz bana ait webmaster sitesindeki emailleri kullanıyorum. Hatta sitenin kullanım sözleşmesinde bile bu yazıyor. Sözleşmesini okumadığınız sitelere üye oluyor ve bunun sonucunda size email yolluyorsam ben mi haksızım yoksa siz mi ? Lütfen biraz olumlu ve mantıklı yorumlar yapın. Kimsenin hakkına bi zararım olmamıştır. Ayrıca sadece webmasterlara yolluyorum. Webmasterlar benim müşteri kitlemdir ver bilgilendirmem lazım. Hergün her ay email atmıycam içiniz rahat olsun. Spam nedir ne değildir çok iyi biliyorum. Ayrıca spam ile satış yapmayı beklemiyorum zaten. Şuan herkes inceleme aşamasında güven aşamasında herkesi çok iyi anlıyorum saygı duyuyorum. İlerleyen dönemlerde rakibim olmadığından dolayı zaten yeterince satış yapacağına eminim. Dakika bir 10 satış planlayarak girmedim ben bu işe kurumsal girdim dikkatinizi çekmek isterim. Kaçak bir yazılım yok ortada. Pm ile demo linki de vermiyorum herşey apaçık ortada. herkes girsin incelesin beğensin satın alsın. Yalan da atmıyorum herşey doğruları ile. Umarım anlatabilmişimdir kendimi.
madem üyesi olduğum WS sitesinden atıyorsunuz ozaman site adresini mailde belirtseniz iyi olurdu.Herneyse bu spam mail konusunu daha fazla uzatmayacağım.Scriptiniz konusundada birşeyler söylemek istiyorum, amacım satışınızı baltalamak değil sadece genel olarak herkesin düşündüğünü tahmin ettiğim şeyleri belirtmektir.
Öncelikle scriptteki online ödeme sisteminin güvenliği konusunda açıklama yaparsanız iyi olur. Bu ciddi birşey küçük bir açık bütün scripti alan kişilerin başını yakabilir.

Diğer bir sorunda script tasarımı. Şahsen tasarımı beğenmedim.butonların default görünümde olması radio butonların gözükmesi vs. büyük bir proje olarak açılacak arkadaşlık sistemine yakışmayacak eksiklikler.
Ajax kullanmanızı öneriyorum.

Ayrıca fiyat konusundada fiyatları düşürerek 1 kişiye 500 den satmak yerine 3 kişiye 200den satıp işi daha karlı hale getirebilir ve daha fazla kişiye hizmet verebilirsiniz.
baştada belirttiğim gibi konunuzu baltalamak gibibir niyetim yok sadece gördüğüm eksiklikleri belirttim.
Hayırlı satışlar.