Ankara'da yaşayanlar da bilir çoğu yunus "en üstün benim, istediğimi yaparım" düşüncesine sahiptir. Sadece baktı diye Ulus'ta birini dövdüklerini görmüştüm. Ki İncesu, Akdere, Esertepe, Şentepe, Altındağ, Altmışevler gibi yerlerde gezmek bile suç oluyor. Bu siyaset değildir devletin işlemeyen teşkilatını şikayet etmek bu vatanda yaşayan halkın en doğal hakkıdır. Polis ile siyaset bağdaştıranlar var eğer böyle ise polisin siyasi görüşü var demektir ki bu bile olmaması gerekir bir polis tarafsız olmalı solcu sağcı diye ayrım yapmamalı ki o zaman polise laf attığımızda siyasete girmez.
Biri polis olunca ne melek olur ne de şeytan. Onu kişiliğine göre yargılarız. İyi polisler de var tanıdıklarımız, saygı duyduklarımız ama burnu havada olanları da var bunu herkes görür. Polis kutsal bir değer değilki hepsine tapmak zorunda olalım, onlar da insan biz de insanız eşit şartlardayız.
Halk bir eksiklik var ise bir yanlış var ise şikayet etmek de haklıdır. Ben vergimi veriyorum, çalışıyorum, okuyorum gelip de beni hiç bir kurum itip kakamaz. Sağcı, solcu, tarafsız fark etmez bu vatanda yaşıyor, görevlerini yerine getiriyor, vatanını seven birine hiç bir kurum şekil yapamaz, vatanı vatan yapan ona bağlı onu seven halktır.