DiyarBlog adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sefa bey msn kullanıyor musunuz acaba ?
Umarim anlayisla karsilarsiniz ama her calisan gibi bende calisma saatlerimin disinda kalan saatleri kendime ayiriyorum bu yuzden sadece Live Chat ten calisma saatlerim icinde yardimci oluyorum. Forumlari artik sik sik takip edicegim icin eger cok acil birsey olursa bana forumdan mesaj atabilirsiniz bende size elimden geldigince en cabuk sekilde yardimci olurum.

Bu arada eklemek istedigim bir baska seyde, gordugum kadariyla sorun yasayan arkadaslara forumlarda diger hostgator musterisi arkadaslar elinden geldigince yardim ediyor, ancak hic bir sekilde halledemediginiz bir konu olursa lutfen Live Chat e gelip beni bulun cunku bir cok normalde yapilmayan seyleri Turkiye'deki arkadaslara kolaylik olsun diye ben agirligimi koyarak hallediyorum.

Son bir not; lutfen kimse burada Hostgator in reklamini yaptigimi dusunmesin, benim amacim tamamen kendi vatandaslarima birazda olsa kolaylik saglamak. Zaten Hostgator gibi dunyanin en buyuk hosting sirketinin bu sekilde reklama ihtiyaci olmadigini eminim sizlerde biliyorsunuzdur. Burada hosting satmak icin degil bazi soru isaretlerini gidermek icin bulunuyorum. Verdigim kupon internette sizlerin uzun zamandir kullandigi kuponlardan daha degerli degildir Turkiye'ye ozel bir kupon vermekteki tek amacim sizlerin degerli zamaninizi bosa harcamamaniz icin.

Herkese iyi geceler ve Turkiye'ye selamlar.

Sefa GOL
Hostgator