RonaLdo_82 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim sen sadece klavyeyi yollasan ben taksam ne kadar?
Pek bir sey fark etmez fiyatta 150 TL cikar bu sekilde.

enxdesigN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Asus m6wr laptopum var. Geçen gün sarj kablosunun üstüne basmamla birlikte bilgisayarın arkasındaki sarj yeri kırıldı. Sarjı bitene kadar kullandım, çalışmasında bir sorun yoktu.

Sonra açtım bilgisayarı, güzelce lehimledim kırılan parçayı, fakat çalışmadı. Ne gibi bir problem olmuş olabilir? Bilgisayar şuan parçalanmış şekilde, toplama ve tamir ücreti ne olur.
Büyük ihtimal anakartin uzerindeki lehimlediginiz yerden bataryaya uzanan yollari ayirt edememişsinizdir. Cihazin durumunu gormeden fiyat hakkinda net bir bilgi veremem malesef. 50 Lirayi gozden cikarin bir kere ama ariza ne boyutta onu belirli testlerden sonra anlayabilir ve size net bir fiyat verebilirim. Saygılar

enginberk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tekrar tekrar üstüne basarak söylüyorum fiyatlarınız çok pahalı,
Dell 6400 optik sürücüsüne 120 lira demişsiniz,
aynı notebooku kullaniyorum, optiklerinde genel bir sorun var bu cihazların ve komple sıfır olarak değişim dahil 75TL'ye yaptırdım.

bana asus x61s için 16" hd ekran fiyatı verir misiniz?
Ayni seyleri size tekrar soylemiycem. Bizim verdigimiz fiyatlar verilen modellerin orjinal ürünleridir ve yine 2 yıl garantilidir. Sizin makinaniza takılan muadil ürün gibi degildir anlıyacginiz. Sizin 75 liraya yaptirdiginiz işlemleri biz 50 lirayada yapmasini biliyoruz ama risk almak istemiyoruz. Herneyse uzatmaya gerek yok gereksiz mesajlarinizi konumda gormek istemiyorum. Bu Sizi 2. Uyarışım. 3. üde kalbinizi kırarım! Saygılar