Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
İyi geceler,
Üç saat önce aracımla şanssız bir şekilde kaza yaptım. Önümdeki aracın durması sebebiyle durdum. -hızım 40 falandı süratli değildim, kavşak vardı kontrollü girmek durumundaydım - Aradan üç-dört saniye geçmesine rağmen önümde duran araç hareket etmedi, hareket etmesini beklerken arkadan gelen sesle önce irkildik daha sonra şoku atlattıktan sonra talihsiz kazanın kurbanı olduğumu görmüş oldum.
Bana vuran araç söylediğine göre uzun bir mesafe önceden durduğumu görmüş fakat o gelinceye kadar gideceğimi düşünerek durmamış, ardından da bana vurmuş.
Ne güzel de açıkladı öyle kazayı. Alkollü olduğunu söyledikten sonra polis çağırmamı rica etti fakat polisi çağırdım.
Polisimiz 30 dakikalık bekleyişe rağmen gelmeyince ikinci kez arayıp durumu haberdar ettim ve ilgileneceklerini söylediler. Ardından geçen süreden sonra aradığımız telefondan bize geri dönüş yapıp kendi işimizi kendimiz görmemizi gerektiğini söylediler, alkol muayenesi yapılmasını istediğimizi belirtip ve gelmek istemedikleri için biraz tartıştık ardından araya tanıdıklar girdi derken zabıt tutup oradan ayrılma kararı aldık.
Olayın üzerinden bir saat geçmiş olmasına ve tanıdık aracılığıyla minnet rica gelen vatandaşı korumakla görevli devlet memuru, polis, son derece alkollü bir şekilde ve elinde sigarayla ! "benle telefonda konuşan kimdi" diye yüksek sesle konuşarak olay yerine gelebilmeyi başardı..
Ben vatandaşım, polisin görevleri belli benim sorumluluklarım belli. Kim bir polis memurunun alkollü bir şekilde kaza yerine gelmesi hakkında mantık yürütebilir ?
Üstelik elindeki sigarası da cabası. Bunların başları yasak etmemişler miydi sigarayı ?
Bir polis memuru alkollü ve elinde sigarayla olay yerine gelip "benle telefonda konuşan kimdi" diye yüksek sesle tehtitkar mesajlar veriyorsa şayet halkla polis bir bütün değildir. Aksine halkla polis karşıkarşıyadır !
Sana teşekkür ediyorum benim devletimin polisi, ne olduğunuzu kim olduğunuzu bir kez daha görme fırsatını bize tanıdığınız için. Teşekkürler..