Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
ya bırakın bu işleri milletin ekmeğiyle ne oynuyorsunuz siz beceremiyorsunuz tabiki adama çamur atıyorsunuz ...
Siz zaten sütten çıkmış akkaşıksınız ya ... Renklerle saklayın metin arasına reklamları saklayın millet link sansın tıklasın.. bu adam sizden daha dürüst en azından direk tıkla diyor .. Sizin gibi delikanlılığın arkasına sığınıp millete çamur atmıyor bırakın bu işleriii bırakın ...
bi fıkra anlatayım size ...
bir gün cehenneme yeni bir zebani işe alınır .. Zebaniye kuyuları gezdirirler derlerki sende böyle bir kuyunun başında durcaksın kim çıkmaya çalışırsa ona mızrağını batırcaksın aşağı düşcek der... Bizim çömez zebani tamam der... Biraz ilerlerler orda başında zebani olmayan bir kuyu görür kendi kendine ulan burası benim kuyu herhalde kimse yok başında der ...
sonra sorar bu kuyunun başında neden kimse yok der...
Bizim tecrübeli zebani döner ve çömeze şöyle izah eder..
O KUYUDA TÜRKLER VAR biri yukarı çıkmaya çalıştığında diğerleri ayağından tutup aşağı çekiyor zaten der..
işin garip yanıda şikayetçi olan kişilerin çoğunun sitesi ile korsansinema nın içerik aynı ....
Şimdi beni -rep ede boğarsınız boğmazsanız adam değilsiniz okadar diyorum .. Bu memleket böyle işte doğru konuşanı 9 köyden kovarlar ...