BURADA Arayüzü ve ŞURADA Yönetim paneli var. Bence güzel bir sistem. Ortalama minimum 500 TL den başlıyor ve 900 TL ye kadar gidiyor.
Bunu dışında KOMİMASTER var onuda ORADAN ziyaret edebilrisiniz. Başlangıçta biraz pahalı gelebilir ancak sunduğu hizmetler ve sürekli düzenlenebilir admin ve ara yüzü sayesinde istediği ücreti hakediyor gibi. En önemli özelliği yazılım size ait oluyor. Kiralamıyorsunuz yani.Şifreli lisanslama yöntemi ile bir kişiye bir yazılım kuruluyor ve daha biçok detay. Bunların dışında ayrıca OSCOMMERCE var onuda BURADAN ziyaret edebilrisiniz. OSCOMERCE TÜRKİYE sitesi.vepek tabiki PRESTASHOP da var. Ona BURADAN ULAŞIN. prestashop türkiye sitesi şuan içn kapalı. Tabiki biraz kodlama ve birazda sabrınız olmalı ücretsiz yazılım olmasına rağmen forumları sürekli takip ederek düzgün bir eticaret kurabilirsiniz.
En nihayetinde elbeteki JOOMLA. Bu sisteme eklenecek tamamen ücretiz bir bileşen ve gerekli modülleri ile güzel bir eticaret sistesi hazırlayabilirsiniz. Teslimatta ödeme paypal ile ödeme ptt ve banka havalesi ile ödeme gibi sistemleri yanısıra KREDİ KARTI MODÜLÜ yoktur. ancak yazar veya ücret ödeyerek yazdırısanız oda entegre edilebiliyor. BEN BUNLA İLGİLENMEM DE PARADA VERMEM derseniz, ozamanda imdadınıza GARANTİ BANKASI ORTAK ÖDEME SAYFASI yetişiyor.Bu sistemi kullanarak da joomla ile kredi kartı ile ödeme sistemi olan bir eticaret sitesi yapabileiriniz. Biliyorum çünkü yapmıştım.
Daha briçok seçenek olmasına rağmen Tabiki tercih ve para sizin

SAYGILAR